Jammer dat je je lidmaatschap wilt opzeggen

Wat jammer dat je overweegt je lidmaatschap op te zeggen. Samen maken we namelijk onze partij. Op mooie en moeilijke momenten. Alleen met ook jouw stem en geluid is onze partij compleet. Daarom willen we je niet kwijt.

Daarom nodigen we je uit om met ons in gesprek te gaan over je (politieke) reden van je opzegging. Want je signaal nemen we zeer serieus. Je kunt ons altijd een Whatsapp-bericht sturen via 06-11912548 of mail ons op kamervraag@d66.nl. Zo raken we snel en gemakkelijk met elkaar in gesprek.

Andere manieren van opzeggen

Mocht het uitschrijven niet lukken, dan kun je ook mailen naar ledenadministratie@d66.nl. Het is ook mogelijk om jouw lidmaatschap op te zeggen door een ondertekende brief te sturen aan de ledenadministratie, waarin je aangeeft dat je het lidmaatschap van D66 wilt opzeggen. Wij verzoeken je om in de brief je naam, adres, woonplaats en reden van de opzegging te vermelden. Jouw brief ter opzegging kun je sturen aan het volgende postadres: Landelijk Bureau D66 t.a.v. ledenadministratie, Lange Houtstraat 11 2511 CV Den Haag.